Johann Fridgeirsson kurs

Johann Fridgeirsson håller träningskurser på Edeby. Fasta veckor är v 9, v 47 och v 48.

Han tar emot er häst tisdag och tränar hästen onsdag, torsdag samt fredag. På fredag kväll har han en teorilektion som omfattar analys av hästen. Lördag rider man så enskild lektion i ridhuset på förmiddag samt eftermiddag. På söndag har man ytterligare en enskild lektion på förmiddagen. Träningen avrundas vid lunch med råd om framtida träning.

Max deltagarantal är 8. Alla kunskapsnivåer är välkomna! Intresse för kursen anmäls till vår mail. Betalning till Johann sker när du vet att du fått en plats på kursen.

Det finns möjlighet att stalla upp hästen på Edeby under kursen.

Box med strö samt tillgång till hage och skötsel inklusive mockning och 4 utfodringstillfällen per dag onsdag till o med fredag. Övernattning i enkel stuga med WC samt litet kök finns på gården. Under helgen sköter man själv mockning samt utfodring.

En lättare supe´erbjuds på fredag kväll samt lunch  på lördag. Frukost tar man med sig och gärna fika till lördag och söndag.

Man tar med eget foder som skall vara uppvägt i enskilda doser, både hö och kraftfoder. Ankomst sker tisdag mellan kl 15-18. Ytterligare information kommer efter anmälning.

Uppstallning och mat kostar 600kr. Stugan kostar 100kr per natt.

Johanns pris på kursen är 2400 kr för fyra träningstillfällen och samt  fyra lektioner.

Maila intresse för kursen till oss på info@edebyryttargard.se